Utile

Valoarea efortului

983 Vizualizari

După vacanță, reluarea ritmului susținut poate fi o provocare.
Perseverența este unul dintre factorii cheie în succesul unei strategii de content marketing, iar sportul și campionii sunt întotdeauna o sursă de inspirație, cel puțin pentru mine.

Cum zilele acestea se desfășoară openul american de tenis, vă invit să vedeți confesiunea unui antrenor de campion, încă prezent în competiția de la US Open.

“Valoarea efortului” spune în 18 minute povestea construcției unui caracter și a unui campion devenit legendă. Toni Nadal este unchiul lui Rafael Nadal și vreme de mai bine de trei decenii a fost antrenorul său. 

Multe dintre sfaturile lui sunt utile pentru mindset-ul de content marketer și în strategia de content marketing, indiferent de business.

Cred că uneori este mai bine să limităm un pic progresul tehnologic și să ne întoarcem la lucrurile de bază. Pentru noi esențiale au fost mereu perseverența, respectul pentru adversar, efortul, sacrificiul, disciplina. 

Niciodată tehnologia nu a fost esențialul.

Fundamental în Rafael a fost: să fie sigur că orice se întâmplă este responsabilitatea lui, să fie pregătit să lupte până la capăt, indiferent de probleme (accidentări etc), iar asta este valabil pentru oricine dorește să atingă obiective înalte.

Prezentarea TEDx este în spaniolă, cu subtitrare în engleză.

Ilustrație Unsplash.com

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele Articole

 
Copyright © Content Works 2022